maanantai 6. heinäkuuta 2009

Kohti Kajaania

Haikeana NVL-kiertue jätti taakseen Kuopion. Eilen illalla saapui Herra Tossavaisen ja hänen perheensä vieraanvaraisuuden piiriin vielä täydennys Helsingistä: Rimmisen Mikko. Ja tulihan eilen kehiteltyä Tossavaisella myös uusia yhteistyösuunnitelmia akselilla Kuopio-Helsinki. Niistä varmasti myöhemmin. Kuopiossa kun oltiin ei Puijon torniakaan voinut jättää väliin.


Bussin pysähdys tulossa aivan kohta: NVL:n hallituksen puheenjohtajaa Eino Santasta haastatellaan YLEn Ajantasa-ohjelmaan kello 14.00.

Sitten Kajaani: Ravintola Siriuksessa kello 18.30 paneeli aiheesta "Kirjallisuuden performatiivisuus", keskustelijoina näyttelijä Esko Vatula, lavastaja Markku Hernetkoski, koreografi ja näyttelijä Sonja Ryhänen, teatteriohjaaja Mikko Roiha, ohjaaja-näyttelijä Hanna Ojala ja meiltä Rimminen. Sen jälkeen tekstejään lukevat Laura Lindstedt, Katja Kettu sekä Katariina Vuorinen, joka siis liittyy porukkaamme nyt Kajaanissa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun pääsitte tornin kierrokselle; torilla piteli enemmän sadetta kuin ihmmeisiä, tjt

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jounille vielä kerran kestityksestä!

    Puijon tornin maisemat olivat upeat. Sinersi ja päilyi. Tosin Mikko Rimminen (eräänlaisuuksia tunnetusti vihaavana miehenä) päätyi moittimaan Puijolta avautuvaa näkymää, jossa alhaalla kulkevat ihmiset esiintyivät pieninä tai vähintäänkin keskinkertaisina. Etäisyydet maisemassa vaikuttivat suurilta. Tämän ei kuitenkaan yleisesti koettu latistavan maisemaelämystä.

    VastaaPoista