perjantai 10. heinäkuuta 2009

Humanismin muna

Kiertueväki on tänään viettänyt vapaapäivää. Spontaaneja paneelikeskusteluja, tai paneelikeskusteluita, on silti pirskahdellut pitkin päivää. Erityisesti keskustelua on herättänyt puheenjohtaja Eino Santasen mukanaan kanniskelema muna, jonka tällä haavaa arvellaan herättävän vielä keskustelua.

- Se on humanismin muna, puheenjohtaja mynisee.

Itse Hailuodosta sanottakoon, että hitto. Tämän lajin kauneuden kanssa loppuvat sanat aika nopeasti kesken, ja sellainen on tietysti kirjailijanplantuille ihan oikein. Talletamme tämän kaiken sydämeen ja päätämme hetkeksi tästä tähän.

4 kommenttia:

 1. Kiitos nyt tuostakin parahin Denavelho, ja tiedotusluonteisesti täältä jostain päin keskeistä Suomea: Jätin humanismin munan seuraksenne huoneiston roskikseen. Se alkoi nimittäin vihdoin haista. Yritämme täällä kuumeisesti keksiä uutta keskustelunherättäjää iltapäivän humanismi-paneeliin. Erikoiskyvyillesi olisi nyt käyttöä.

  VastaaPoista
 2. niin, hailuoto lähenee absoluuttista ja 'kauneus' ei siinä kohdassa tunnu liiotellulta puheenparrelta. - ihanaa että pääsitte sinne käymään.

  munaan en ota kantaa,
  miettii mervi

  VastaaPoista
 3. kiitos teille kaikille riemastuttavasta käynnistä. Yhteisömme oli odottanut otti vastaan ja iloitsi illan kanssanne. Outillekin oli vaihteeksi ei-normikeskiviikko.

  Runokaraoke oli elämää suurempi kokemus ja täytti sivistystavoitteensa. Hm. Munaan en minäkään ota kantaa. Katjan puolueettomuuskommentti jäi vähän mietityttämään, en osannut tulkita sitä mielessäni...

  Kiitos ja hyvää matkaa sinne jonnekin, kohti Jyväskylää.

  Mukava, että saitte levätä. Tulisittekohan ensi vuonnakin...
  yst.t. kari b

  VastaaPoista
 4. kiitos myös hailuodolle. Kuten tuli jo ehkä aika monta kertaa hoettua: Nassakan keikka oli kerrassaan mieletön. Harkitsemme tästä lähtien ihan kaikkea. Lepäämiseen en minäkään ota kantaa.

  VastaaPoista